Bra promotionprodukter för olika bruk

USB med tryckPromotionprodukter har väldigt olika tappning och form. En rad olika saker fungerar som promotionprodukter, det rör sig helt enkelt om produkter som promotar – eller marknadsför – ens företag eller produkter.

Vanliga saker som används som promotionprodukter är till exempel karameller med företagets tryck på, hur många mässor har du inte varit på där montrarna är fulla av godis med någon firmas logga på? Självklart handlar det om helt vanligt godis, det är bara förpackningen som är lite annorlunda. Men promotionprodukter är ett mycket bredare spektrum – det kan till exempel röra sig om flaggor eller banderoller, almanackor är en väldigt vanlig promotionprodukt, liksom pennor, block och liknande tillbehör.

USB-minne som profilprodukt

På senare tid har usb-minne som profilprodukt blivit populärt. Varför då? Jo, för ett USB-minne är något permanent, d.v.s. något som användaren kommer använda upprepade gånger och som på så sätt ökar synligheten. Det är dessutom något användbart, något som definitivt kommer att uppskattas – för vem behöver inte usb-minnen i dagens samhälle? Du har ett minne för mp3:orna till bilen, ett minne för jobbfilerna, ett för att kopiera saker mellan din stationära och bärbara, ett till i väskan eller jackfickan bara för att...

USB-minnen är alltså tåliga, användbara och något som inte kommer slängas i soporna. Den enda egentliga nackdelen är att de är små, så reklamytan blir kanske inte så stor. Å andra sidan är de heller inte så dyra. Så varför inte testa usb-minne som profilprodukt nästa gång ditt företag är ute efter en bra promotionprodukt?

29 Mar 2014