Brandos och Butiksjakt – en vinnande kombination

RabattkodBrandos är ett av de mest kända varumärkena i Sverige när det kommer till att handla skor på nätet. Butiken är online ända sedan 2006 och har över 25 000 skor i lager en vanlig dag, vid t.ex. julhandel är denna siffra ännu större. Du hittar i princip alla kända skomärken hos Brandos, oavsett om du söker ett par snygga sneakers eller skor till mottagningen på ambassaden finner du det du söker på Brandos.

Butiksjakt är å andra sidan en sajt som listar butiker som erbjuder rabatter. Det är alltså en samlingssida för kampanjkoder, rabatterbjudanden och andra förmåner.

Nu kanske ni förstår sambandet mellan Brandos och Butiksjakt – på Butiksjakt kan man alltså hitta rabattkoder för en rad olika onlinebutiker, däribland Brandos. Vid tidpunkten då denna artikel skrivs kan man via Butiksjakt få upp till 70% rabatt på utvalda produkter hos Brandos, rabatten kommer du åt genom att gå in på www.butiksjakt.se – det är alltså ett kanonerbjudande som du inte får missa.

Men det är inte bara för Brandos som Butiksjakt listar olika rabatter – det finns över 300 olika erbjudanden för en mängd olika nätbutiker i de mest olika av områden, du kan till exempel hitta rabatter på smycken, kläder, datatillbehör, ja till och med på nätbutiker som säljer reservdelar för bilar!

Ett hett tips är alltså att lägga in ett bokmärke till Butiksjakt och ta en titt på sidan innan du handlar – vem vet, kanske du hittar en rabattkod som ger dig det du tänkt köpa till ett billigare pris?

6 Jul 2013