Canvastavlor – perfekt mors dag-present

CanvastavlaAtt ge bort presenter till mors dag är något som för många kan vara svårt, trots att man känner ens mamma under... ja, under hela ens liv. Visst, vissa har tur med en mor som har en eller flera hobbys som gör att man alltid kan träffa rätt när det kommer till presenter (en kompis mamma odlar till exempel orkidéer – så länge kompisen lyssnar någorlunda till det hans mamma berättar om blommorna kan han alltid köpa en uppskattad present till mammsen). Men för oss andra är det av olika anledningar inte alltid så enkelt att köpa en uppskattad present till mamma – och det är här canvastavlor kommer in i bilden.

En canvastavla är enkelt beskrivet ett foto eller en bild som trycks upp på en målarduk, alltså på en canvasduk. Detta gör så att fotot blir mycket djupare och mycket mer representativt, det får ett helt annat utseende än ett vanligt kort. Och eftersom canvastavlan också ramas in så är det något man absolut kan hänga på väggen.

Till mors dag passar alltså canvastavlor utmärkt, särskilt om man själv har barn – för det finns nog ingen mamma i världen som inte smälter av lycka när hon får en kanonsnygg canvastavla med sitt barn och barnbarn på!

3 Nov 2013