Förenklad fakturering

EkonomiTycker du att fakturering är ett nödvändigt ont?

Många företagare upplever att den administrativa delen av arbetet med företaget är alldeles för tidskrävande och kreativitetsdödande. Man stressas bara av att utfärda fakturorna - tänk om det blir fel? Sedan plågas man av själva arbetet med papper, kuvert och frankering - så tråkigt! Detta är ändå den lugna biten för väntan på betalning är trots allt för många företagare en väldigt lång väntan, särskilt om företaget lever på marginalerna. Om en faktura sedan inte ens blir betald i tid så blir frustrationen olidlig. Att ta tag i indrivning av fakturor är verkligen en minst sagt tråkig bit av företagande och de flesta söker hjälp för att allt ska gå rätt till.

Att anlita ett finansolag som Aros Kapital för fakturaservice är väl värt de slantar det kostar. Man vinner tid och frihet och kan lägga sin energi på att växa och utveckla sin verksamhet - det man faktiskt jobbar för. I längden är det en smart tidsmässig och ekonomisk investering.

Tryggt och flexibelt

Aros Kapital erbjuder en lång rad tjänster för företag som upplever att de administrativa bitarna i företagandet suger musten ur dem - eller bara vill få mer tid över för de roliga bitarna. Fakturaservice är bara en av många tjänster.

Övriga tjänster som erbjuds av Aros Kapital är:

  • Fakturaköp - Aros Kapital köper fakturor som du själv utfärdat vilket innebär att du får betalt för din faktura direkt, dessutom slipper du hantera obetalda fakturor.
  • Lån - Aros Kapital ger förmånliga företagslån, både kort- och långsiktiga. De ser potential där andra inte förmår.
  • Professionell juridisk hjälp när du behöver.
  • Inkasso

Som ett modernt företag vill Aros Kapital att alla kunder ska känna tillit och sinnesro med den hjälp som erbjuds. Man finns ju till för att avlasta och då är det viktigt att kunderna upplever att man är flexibel och anpassningsbar.

Nyfiken på Aros Kapital? Läs mer här!

 

18 Apr 2014