Plugga för körkort online!

Jag hade äntligen beslutat mig för att ta körkort. Samtidigt som jag tog körlektioner pluggade jag självklart körkortsteori. Trots allt måste man ju klara av ett teoriprov. Jag är född på 80-talet och van att hålla många bollar i luften, något liknande en skolbänk hade jag inte suttit vid på fem-sex år. Ganska snabbt förstod jag att vanligt pluggande av körkortsteori inte var min grej.

Jag började kolla runt på nätet för att hitta tjänster för att hjälpa mig klara teorin. Fastande för korkort.se, registrerade ett konto och gjorde ett demotest med gratis körkortsfrågor. Då jag gillade både layouten och själva tjänsten köpte jag ett medlemskap, för tre månader betalade jag strax under 400 kronor, vilket kändes helt okej.

På sidan kan man lära sig svar på diverse frågor som dyker upp på teoriprov. Vidare förs statistik över ens framsteg, man kan direkt se ens resultat och vilka körkortsfrågor man svarat fel på. En av de bästa funktionerna i mitt tycke är att man kan skapa egna prov utifrån körkortsfrågor man tidigare svarat fel på. Väldigt smidigt och bra, för det låter en förbereda sig för teoriprovet fullt ut, samt stärka kunskaperna om just de körkortsfrågor man har lite problem med.

Korkort.se passade mig perfekt. När jag hade lite tråkigt på jobbet kunde jag logga in och svara på några frågor. När jag satt hemma och slötittade på någon tv-serie i bakgrunden kunde jag samtidigt plugga körkortsteori. Jag slapp sitta vid skolbänken och försöka memorera tråkig teori, istället skötte jag det mesta på nätet, precis när jag ville och varifrån jag ville. När det väl var dags för teoriprov var jag väl förberedd och klarade det galant! Klarade dessutom även min uppkörning på första försöket. Rekommenderar korkort.se varmt till alla som ska ta körkort.

5 Apr 2011