Hur kan du underlätta ditt arbete på verkstaden eller på lagret?

Vi ger gärna tips och skriver recensioner av olika slag på vår blogg. För er som arbetar på lager eller i en verkstad har vi tips på hur ni kan underlätta det dagliga arbetet. Bland annat kan ni genom att använda er av rullbanor för hantering av backar, paletter, pallar och annat gods spara tid och det sparar även på kroppen. Rullbanor förflyttar alla typer av gods på ett enkelt, smidigt och säkert sätt.

Lagergiganten har vad du behöver

lagergiganten.se kan du hitta rullbanor som passar just din arbetsplats. Lagergiganten har ett av Sveriges största utbud när det kommer till inredning och hjälpmedel för verkstäder och för lager. Du kan bland annat hitta:

  • Arbetsbord
  • Avfallskärl
  • Paneler och krokar
  • Truckar
  • Lyftbord
  • Datorskåp

Lagergiganten har dessutom mycket mer än så. När det gäller materialhantering så är detta företag en av de allra bästa. De är ledande i Sverige inom just detta område. Så se till att beställa rullbanor samt övrig inredning till er verkstad eller ert lager.

Hur beställer jag från Lagergiganten?

Lagergiganten startades av två barndomskamrater som har över 20 års erfarenhet av logistik och de vet vad som krävs för effektiv lagring. Lagergiganten är en renodlad e-handel och det innebär att du beställer allt via nätet. Du kommer att få dina produkter levererade på ett par dagar. Du kan ta hjälp av deras kundtjänst om du har frågor kring produkterna eller om du behöver hjälp med att lägga en beställning. Du når kundtjänst både via mail, telefon och chatt.

18 Feb 2016