Inred din butik och skyltfönster

VäggdekorationStora kedjor och småbutiker har oftast kampanjer, vanligtvis när respektive reor närmar sig exempelvis under vintern eller sommarperioden.  Att nå ut till kunderna som passerar butiken dagligen kanske inte alltid är så enkelt och det ser inte speciellt professionellt ut längre med halvtrasiga skyltar ute på gatan.

Direktreklam har länge varit vanligt eller annons i lokaltidningen om man vill nå ut till kunderna. Men för att fånga de konsumenter som passerar din butik dagligen så gäller det att fånga deras spontana uppmärksamhet.

Några företag som fångar uppmärksamheten bra är butiker som Stadium, Löplabbet och H&M. Alla dessa företag (och givetvis majoriteten av alla butiker) använder sig utav väggdekor för inredning av butiksskyltningen.

Hur beställer man väggdekor till skyltfönster? Vi rekommenderar vaggdekor.se som är ett online baserat företag med eget tryckeri, de har väldigt nöjda kunder och framförallt stora företag som referenser, bästa pris tillämpas även.

Hur skiljer sig kostnaden kontra lokala tryckeriet? Ett företag sparar från 40 – 70% genom att beställa väggdekorationer till butiksskyltningen via vaggdekor.se

Hur går det till? Det hela är väldigt enkelt, företaget skickar en fil till vaggdekor.se och därefter får man ett kostnadsförslag med prisgaranti, därefter skapas dekorationen och når beställaren inom 5 arbetsdagar. Är det bråttom så finns även expressleverans med bud.

Alla väggdekorationer och butiksinredningar kan enkelt monteras på några minuter av beställaren. Bruksanvisningar följer alltid med. Vi rekommenderar företaget ovan men det finns även andra företag som har ett bra utbud.

4 Dec 2012