iPad-tillbehör

En iPad är ren inneboende potential. iPad tillbehör aktualiserar potentialen. Det är verkligen ingen konst att briljera med en iPad, men det gäller att ha koll på iPad-tillbehören. Egentligen handlar det om att fråga sig själv: vad vill jag kunna göra med min iPad?

För det första är det begåvat att skydda sin iPad och det är inget problem med tanke på hur fina fodral som finns på marknaden. Avtagbara GelaSkin-överdragen skyddar såväl bak- som framsida och är hur tjusiga som helst.

För bilen finns givetvis olika varianter av laddare men även bilhållare med sugkoppsmontering samt den fenomenala läderanordningen som hängs på de främre sätenas stolsryggar så att du bekvämt kan avnjuta din media i baksätet.

Vad gäller datatillbehör så har uppfinningsrikedomen varit givmild. Dockningskontakt med VGA-adapter, anslutningssats till kamera för snabb överföring av bilder och mobil projektor är några guldkorn.

Därtill är det värt att lägga pengar på ett ställ. Dels för att kunna titta bekvämt, men även för att kunna skriva bekvämt.

24 Apr 2011