Lediga lokaler i Lund för restaurangverksamhet

restauranglokalAtt dra igång restaurangverksamhet i Lund är alls inte en dum idé för det här är en stad där antalet hungriga magar bara ökar. Dels så är ju Lund en erkänd studentstad där man kan finna gott om klientel för luncher och även för cateringverksamhet, och dels så fortsätter stadens utveckling av industriområden och affärsverksamhet att öka. Den som är ute efter lediga lokaler i Lund för restaurangverksamhet bör inte bara fokusera på centrum och det nuvarande affärslivet för inom något år så kommer Lunds World Trade Center förhoppningsvis vara en realitet.

Lediga lokaler i Lund vid Råby trafikplats

Det nya World Trade Center kommer att ligga mycket långt från Manhattan. Utvecklarna av detta spännande centrum för affärsverksamhet och industri har istället valt att fokusera på Råby trafikplats vid E22. Det här är en plats du kan ha passerat många gånger utan att fundera på det men så kommer det inte att bli i framtiden. Råby trafikplats kommer nämligen att bli synonymt med:

  • Företagsamhet
  • Konferens
  • Hotell
  • Kontor
  • Event

Den som sysslar med mat och restaurang inser snabbt att det här kommer att behövas restaurangtjänster. Det finns redan lediga lokaler i Lund i detta område och en hel del verksamhet är redan igång. För den som är intresserad så bör det inte vara svårt att finna lämpliga lokaler för restaurangverksamhet.

Vidare utveckling

Även om man kanske inte ser att ännu en restaurang är precis vad det nya World Trade Center projektet behöver så måste man tänka långsiktigt och inse värdet av detta läge alldeles vid E22. Lund är ju en del av en större region där det finns gott om industriverksamhet och därmed också ett behov av catering och mat för vardagar och speciella evenemang. Även om World Trade Center i Lund kan låta som ett skämt så gäller det att passa på medan lediga lokaler och fastigheter till salu fortfarande är en realitet.

25 Jan 2014