Odd Molly-kläder i Uppsala

Klänning från Odd MollyKänner du till klädmärket Odd Molly? Förmodligen - i alla fall om du gillar en skön bohemisk vintagelook. Om inte - fortsätt läsa, du kanske blir inspirerad och bestämmer dig för att köpa ett plagg eller två.

Odd Molly såg dagens ljus för cirka tio år sedan, då Karim Jimfelt-Ghatan och Per Holknekt knäckte idén. Sedan dess har det växt till ett stort och internationellt erkänt modemärke, ett modemärke som har en unik stil och framtoning, samtidigt som det är estetiskt tilltalande och tillverkas av högkvalitativa material.

Om du precis som många andra tillhör den stora skaran människor som trots allt vill känna på kläderna och prova dem innan du köper så funkar dock inte nätbutiker. Hur gör man då om man till exempel bor i Uppsala och vill köpa Odd Molly-klänningar?

Det första man tänker är kanske att söka på Odd Molly klänningar Uppsala, men det är inte alltid som man kan hitta rätt. Därför vill vi tipsa om en fantastisk tjänst som heter Xtrendo (www.xtrendo.com) som är en samlingssajt för olika klädbutiker - såväl på internet som lokalt.

Det som verkligen skiljer Xtrendo åt från en vanlig standardsida är att de samlat info om en hel massa klädbutiker i hela Sverige, vilket gör att du enkelt kan hitta de butiker i Uppsala som faktiskt säljer Odd Molly-klänningar. Du väljer bara klädmärke, klädtyp och stad så får du upp kontaktuppgifter till alla butiker som har de kläder du söker.

På så sätt kan man smidigt och snabbt hitta de kläder man behöver, jag har själv lagt ett bokmärke så att jag alltid kan kolla Xtrendo innan jag går ut och handlar kläder. Och på tal om klänningar från Odd Molly i Uppsala så säljs de i två butiker, nämligen Holmlunds på Kungsängsgatan och Janemars Dam i S:t Pers Galleria. Så nu vet ni!

29 Jun 2014