Säkerhetsgolv

KöksgolvSäkra golv är ett grundläggande funktionellt element i utformningen av alla hem. Säkra golv håller boende fria från skador genom att eliminera halkning och snubbling, även på våta golv. De tenderar att vara gjorda av hög kvalitativ vinyl lämplig för köks och badrumsgolv, men kan också göras från laminat och andra halkfria material för en mängd ändamål, från entrée mattor till mattor i trappor. Med ett fantastiskt utbud av säkerhetsgolv tillgängliga på marknaden idag så är det möjligt att hitta säkerhetsgolv som passar perfekt med den befintliga inredningen i alla hem. Med rika färger och lyxig design av säkerhetgolv tillgängliga hos bra golv-detaljister så är lyxiga säkerhetsgolv ett bra sätt att öka skönheten i ditt hem medan du håller alla säkra.

Halkfria golv är viktigt för köket

Om det bara vill ha säkra golv i ett enda rum så är det är en bra idé att ha det i köket. Köksgolv blir ofta blöta på grund av spill då mat förbereds, och således är det den mest sannolika platsen för halkolyckor. Att installera halkfria golv i köket alltså ett mycket klokt val att göra. Säkerhetsplattor av vinyl är perfekt för köksgolv och är ett mycket enkelt sätt att hålla familjen säker. Du kan också välja en fin färg eller ett utsökt mönster för ditt säkerhetsgolv i köket så att ditt köksgolv ser vackert ut på köpet. Det kan vara kul att välja säkerhetsgolv till ditt kök, att uppmärksamma såväl estetiska som de funktionella delarna av dess design.

Halksäkra kök golv kan skydda dig på många sätt

Förutom att hålla alla skyddade från att halka på köksgolvet så har säkerhetsgolv i köket andra bra skyddande egenskaper. Exempelvis så har många typer av säkerhetsgolv avsedda för köket också en antibakteriell funktion, ett mycket användbart attribut i ett rum där matlagning sker dagligen. Säkra köksgolv är dessutom otroligt slittåliga och mycket lätta att rengöra vilket gör att det kommer att fortsätta att se bra ut under många år framöver. När golvet väl är på plats så kan du vara säker på att ditt köksgolv gör sitt yttersta för att hålla dig och din familj skadefria.

Köksgolv från Altro

Altro är en av de största tillverkarna av säkra köksgolv och våtrum. Istället för att använda klinkers, vilket kan vara snyggt men lätt går i bitar och blir ohygieniskt, så använder dem snygga golv av plast. Dessa golv är helt vattentäta och det finns ingen chans att det bildas hålor där svamp och bakterier kan växa.

18 Apr 2013