Shoppingtips för företag: Gåvokort

GåvokortNär ens företag ska ge bort gåvor till ens anställda, samarbetspartners eller kunder är det ofta svårt att hitta rätt. Om det gäller födelsedagspresenter till anställda är det kanske lite enklare, eftersom man då förhoppningsvis har i alla fall lite koll på vad för typ av gåva den anställde kan tänkas uppskattas, men om det gäller presenter som man vill köpa in i ett större antal så är det svårt att hitta något för alla smakar.

Det är här gåvokort kommer in in bilden. Ett gåvokort är en särskild typ av presentkort riktat just till företag. Du köper in ett antal gåvokort som levereras snyggt förpackade, om du önskar finns även möjlighet till att själv redigera trycket på kortet. Den som mottar kortet loggar in på korttillverkarens hemsida och anger den unika koden som står på gåvokortet, och därefter kan mottagaren fritt välja bland ett urval av olika gåvor. Presenten skickas direkt hem till mottagaren utan några extra utgifter.

Det finns också hemsidor som specialiserar sig på just gåvokort till företagskunder, en av dessa är www.gavokort.eu – det är en ypperlig sida som har gåvokort för alla smaker och plånböcker. Eftersom urvalet är så pass stort hittar du garanterat gåvokort som passar, och det finns ju inget som hindrar dig från att beställa gåvokort för olika butiker när du ändå lägger in en order.

En stor fördel med www.gavokort.eu är, förutom det stora utbudet av gåvokort, att företaget som ligger bakom den specialiserat sig just på B2B-försäljning, d.v.s. försäljning företag emellan. Detta innebär att de mycket bättre känner till dina behov och kan ge mycket bättre service än en webbshop som även vänder sig till privatpersoner. Nästa gång du är ute efter gåvor till anställda eller kunder – varför inte ge bort ett snyggt gåvokort?

26 Sep 2013