Städfirma för kontorsstädning i Stockholm

En inspirerande kontorsmiljö

Vad är mer skadligt för kreativiteten än en smutsig och störande miljö? När man arbetar på kontor går arbetet alltid så mycket smidigare om man har rent och prydligt runt omkring sig, man slappnar av och kan fokusera - och kreativiteten kan flöda ohämmat.

Den som arbetar i kontorsmiljö gör helt rätt i att anlita en professionell städfirma för kontorsstädning i Stockholm, så har man en alltid garanterat fräsch arbetsmiljö.

Välj rätt städfirma

Det finns väldigt många olika städföretag i Stockholm, men bara Städenergi erbjuder fullkomligt skräddarsydda städlösningar - perfekta för de som ställer krav på sitt städbolag. Man arbetar effektivt på de sätt du som kund anger och man lägger fokus på de saker som du upplever att du har störst behov av. Effektiv städning med strålande (och väldoftande) resultat är garanterat - annars görs gratis återbesök inom 48 timmar. Utöver allt detta har man en väl utarbetad miljöpolicy med djupt engagemang för en hållbar framtid.

Välkomna dina gäster med en ren trapphall

När du beställer Städenergis städtjänster för kontoret så kan du passa på att också beställa trappstädning. De flesta kontorslokaler i Stockholm ligger i hus med trappor och det kan vara lätt att glömma bort att även dessa behöver städas. Trappen är det första utrymme man kommer in i när man besöker en byggnad och det är viktigare än man tror att den upplevs som välkomnande.

Byta lokaler?

Städenergi verkar i hela Stockholm och följer gärna med till dina nya kontorslokaler när det är dags för er att flytta. Städenergi står givetvis då gärna för flyttstädningen, vilket är särskilt praktiskt eftersom man redan lärt känna lokalerna som ska städas ur.

Andra tjänster som erbjuds av Städenergi är:

  • Byggstädning
  • Visningsstädning
  • Hemstädning
  • Fönsterputsning
  • Storstädning

Kontakta Städenergi idag för att få mer djupgående information om företaget och vad det erbjuder.

18 Jun 2014