Varför köpa skinnjacka online?

En skinnjacka är ett plagg som kommer att hålla i många år. Bara den impregneras minst en gång varje år håller jackan betydligt längre än vanliga klassiska tygjackor. Dessutom är de alltid vattenavstötande och smuts fastnar mycket sällan på den glätta ytan.

Eftersom man ska ha jackan så länge och den även kostar någon tusenlapp bör man vara noga med vilken modell man väljer och var man köper den.

Ta dig tid – Det lönar sig

Det är sällan man köper något för 2-3000 kronor utan att först jämföra noggrant de olika produkterna som finns på marknaden. Detsamma gäller för skinnjackor online. Fördelen med en hemsida som skinnjackaonline.se är att kan visa ett mycket brett utbud av jackor från flera olika leverantörer och märken. Tack vare detta får du snabbt överblick över modellerna, priserna och färgerna.

Säkerheten online

På bara ca 15 år har svensken gått från att vara mycket skeptisk till handel online till att till och med hellre handla online än att gå i en vanlig butik. Det är snabbare och enklare anser många och den stora skepsisen mot banksäkerheten har minskat drastiskt. Nästan för drastiskt eftersom allt för många årligen blir lurad när de lämnar ut sitt kreditkortsnummer till ett oseriöst företag online.

Retur

SkinnjackaMan kan aldrig vara säker på att skinnjackan sitter bra förrän man fått på sig den. Skulle det visa sig att du vill byta ska det vara enkelt och billigt att returnera den. Företag har ofta olika regler kring retur och det kan därför vara genomtänkt att läsa igenom vilka regler som gäller innan ordern läggs.

Tyvärr finns det mindre företag på marknaden som vill lägga allt ansvar på kunden om varan ska returneras. Jackan ska förpackas och frankeras och ibland till och med skickas med REK-paket. Det kan alltså bli en kostnad på någon hundralapp bara för att få lämna tillbaka en jacka som inte passar.

De stora etablerade företagen erbjuder antingen gratis returfrakt eller en liten fast kostnad för retur. De allra flesta vill att man ska använda företagets retursedel vilket även underlättar mycket när returerna ska skickas iväg.

Lycka till vid köp vid ditt köp av din skinnjacka.

29 Jun 2014